fbpx

Alt er en dinosaurus (2021)

En skamløs, fantastisk løgnehistorie for og med børn og barnlige voksne

“Ved du hvad? Vi har fundet ud af, at der for hundrede tusinder af år siden var en tid der kaldes Hvadnuhvis-tiden – og i den tid levede der dinosaurusser her, altså ikke bare i Danmark, men LIGE HER! Wow!”

En hyldest til børns vilde fantasi og skaberkraft

Alt er en dinosaurus er en hyldest til børns vilde fantasi og skaberkraft. Under forestillingen får fantasien frit spil og børnene får lov til at omskabe den verden, de står midt i til noget, ingen nogensinde før har set!

Familieteater i det fri

Alt er en dinosaurus er en interaktiv teaterforestilling for de 4-10 årige og deres voksne, som spillede for første gang udendørs i naturområder på tværs af Hedensted Kommune i efteråret 2021.

På jagt efter spor fra en dinosaurus

Som en del af forestillingen skal børnene sammen med to dinosaurushistorieforskere finde spor efter en afdød dinosaurus og digte sig til, hvad fundene kan fortælle os om dens liv og skæbne: En jordknold er tydeligvis en forstenet bæ, og dissektionen afslører at dinosaurussen døde af at spise alt for meget fredagsslik! Spidse sten er tænder, og en gaffelgren dens våben fra Ridderturneringen for Kødædere.

Børnenes fund bliver kort sagt en del af fortællingen. På stedet mixer skuespillerne alle elementerne til en fantastisk, fabulerende og aldeles uvidenskabelig historie, hvor alt kan være en dinosaurus.

Teaser

Medvirkende

Skuespillere: Sofie Ancher Vea og Steffen Nielsen

Instruktør: Lene Skytt

Manuskript: Lene Skytt og holdet

Lyddesign: Morten Mosgaard

Forestillingsleder: Josefine Bitsch

Instruktørassistent: Jeppe Nyholm

Procesdramaturg: Anna Marie Houe

Konceptdramaturg: Gitte Villadsen

Producent, marketing og administration: Morten Mosgaard

Galleri