fbpx

Alsang i Bjerre Skov

Den 17. august kan du komme til en særligt stemningsfuld aften ved den gamle skovsø Elverdam i Bjerre Skov.

Denne aften inviteres du ud i den friske luft til alsang – fællessang – med de sange vi alle kender og som man sang til alsangsarrangementer under anden verdenskrig. For at gøre aftenen særligt stemningsfuld, har teatret engageret en dygtig trio med professionelle musikere fra Aarhus, som vil akkompagnere fællessangen med violin, kontrabas og klarinet, ligesom trioen vil spille enkelte instrumentale stykker for deltagerne.

Teater Jævns lyddesigner Morten Mosgaard er vært på aftenen og vil optage arrangementet på lyd for, at kunne skabe et unikt lydtæppe af klassiske toner, kendte danske sange og lokale stemmer i kor, der kan indgå i teaterforestillingen Bjerre Arrest 1945 med premiere 11. september.

Alsang i Bjerre Skov er en del af Teater Jævns kunstneriske nedslag, som har til formål at inddrage lokale borgere i udviklingen af teaterforestillingen Bjerre Arrest 1945, arrangementet er arrangeret og afviklet i samarbejdet med Bjerre Lokalarkiv.

Sted: Arrangementet finder sted i Bjerre Skov ved skovsøen Elverdam. Man parkerer på parkeringspladsen ved mountainbikesporet på Bjerre Skovvej og følger stien (mærket gul) på den modsatte side af vejen ned til skovsøen.

Arrangør: Bjerre Lokalarkiv og Teater Jævn