fbpx

Evaluering af Alt er en dinosaurus

Er du nysgerrig på hvordan det gik med forestillingen Alt er en dinosaurus? Så kan du nu downloade evalueringen for forestillingen som .pdf længere nede på siden.

Introduktion

I efteråret 2021 spillede vi i Teater Jævn vores tredje forestilling i Hedensted Kommune med titlen Alt er en dinosaurus. Forestillingen var en stedsspecifik teaterforestilling skabt til naturområder og målrettet de 4-10 årige og deres voksne.

Forestillingen spillede i alt 15 gange på tværs af Hedensted Kommune med 15 forskellige foreninger som værter. Der blev afviklet 4 workshops og 4 prøveforestillinger i forløbet.

Forestillingen var støttet af Hedensted Kommunes Udvalg for Fælles og Fritid, Fritidsudvalget og Det Fælles Landdistriktsråd i Hedensted Kommune samt Statens Kunstfond.

Forestillingen havde to afledte projekter:

  1. Dinosaurus – Fantasi – Et samarbejde med Hedensted Bibliotekerne og Swinging Europe, hvor forestillingens koncept blev omsat til digitale og fysiske aktiviteter for børnehaver. Projektet var støttet af Region Midtjylland.
  2. Lydteaterforestillingen Alt er en dinosaurus – En lydteaterudgave af forestillingen, som blev udgivet i podcastformat. Projektet blev gjort muligt med støtte fra Slots- og Kulturstyrelsens genstartspulje for digitale aktiviteter.

Læs hvordan det gik med forestillingen og de afledte projekter i denne evalueringsrapport

Evalueringsrapporten giver et bedre indblik i forløbet af forestillingen, interviews med de frivillige værter, reaktioner fra publikum, geografisk fordeling af publikum og meget mere.