fbpx

Gratis teaterworkshop for 4-10 årige og deres familier

Den 12. august inviterer Teater Jævn de 4-10 årige og deres voksne til en gratis teaterworkshop med fokus på improvisation og fri fantasi.

Til workshoppen hjælper børnene med at finde spor efter en dinosaurus fra Hvadnuhvis-tiden, en helt ny og ukendt dinosaurus, som vores hovedpersoner – de to dinosaurushistorieforskere Sofie og Steffen – er ude for at lære mere om.

Workshoppen er inspireret af Teater Jævns kommende forestilling Alt er en dinosaurus, som er en familieforestilling for de 4-10 årige og deres voksne. Forestillingen forener barnets frie leg med teatrets magi, og bringer teatret ud i naturen – derude hvor børnene og fantasien er på hjemmebane.

Som en del af workshoppen vil teatrets professionelle skuespillere lade sig inspirere af børnenes fund og fortælle en fantastisk fantasifuld fortælling (løgnehistorie) om den helt nye dinosaurus børnene har skabt – hvordan den har set ud og har levet på det præcise sted workshoppen foregår!

Workshoppen afholdes af teatrets skuespillere Sofie Ancher Vea og Steffen Nielsen. Vær opmærksom på, at der til workshoppen vil blive taget billeder til brug i teatrets markedsføring på hjemmesider og sociale medier.

Workshoppen finder sted på Nørremarksvej 6, 8721 Daugård, som er en privat adresse, i kan parkerer på gårdspladsen, hvor vi vil tage imod jer.

Husk praktisk tøj, der passer til dagens vejr. Workshoppen foregår udendørs.

Workshoppen er gratis men kræver billet.