fbpx

Sangens Trio spiller til Alsang i Bjerre Skov

Når første tone lyder til arrangementet Alsang i Bjerre Skov bliver det med tre erfarne profesionelle musikere som akkompagnatører. Sammen kalder de sig Sangens Trio. Trioens medlemmer forener en bred musikalitet med en evne til at bringe det bedste frem i melodiernes indre musikalitet. I de danske sange er der en særlig sjæl, som trioen søger at bringe videre og udvikle, ved både at respektere traditionerne samt at forholde sig til musikken med nutidige briller.

Sangens Trio består af

Cesar Joaniquet – Klarinet

Cesar er katalansk, men bosat i Danmark, hvor han til daglig spiller i Aarhus Jazz Orchestra. Derudover er han aktiv i mange grupper bl.a. Songbook, der er en af nutidens mest spændende bud på at spille standard jazz. Cesar er uddannet fra konservatorierne i Barcelona, Boston og Aarhus. Han bringer dermed erfaring fra store dele af verden med ind i sin musik.

Anna Jalving – Violin

Anna har studeret i Aarhus, Vancouver og Bruxelles. Nu er hun bosat i Aarhus, hvor hun spiller i en bred vifter af projekter fra Tango til eksperimenterende musik. Den bredde skyldes, ud over en stærk teknisk kunnen, evnen til altid at tænke musikken først, og bidrage med netop det, der gør musikken stærkere. Anna leder og selv en række projekter, hvor hun aktivt er med til at udvikle den klassiske musiktradition.

Frederik Sakham – Kontrabas og arrangement

Frederik er uddannet i Aarhus og Paris. Med en friskolebaggrund, har han sunget fællessang hver morgen hele barndommen, derfor er det en stor ære at bidrage til at holde traditionen levende. Frederik begår sig båden indenfor klassisk og rytmisk musik, og forener styrkerne fra alle de genre han er aktiv i. Til dagligt er han kollega med Cesar i Aarhus Jazz Orchestra.