fbpx

Støtte på plads til Teater Jævns næste egenproduktion

2021 bliver 3. år i træk, hvor vi i Teater Jævn skal skabe en ny stedsspecifik teaterforestilling i Hedensted Kommune. Forestillingen hedder Alt er en dinosaurus, og er en interaktiv, stedsspecifik teaterforestilling for de 4-10 årige og deres familier, som spiller udendørs i skovområder på tværs af Hedensted Kommune. Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond, Hedensted Kommune i form af Udvalget for Fritid og Fællesskab, Fritidsudvalget samt Det Fælles Landdistriktsråd.

Alt er en dinosaurus udspringer af et forprojekt vi i Teater Jævn lavede i 2019, støttet af Statens Kunstfond, hvor vi afholdte en række workshops for børnehaver og indskoling under titlen Als er en dinosaurus.

I en skov i Hedensted Kommune

Alt er en dinosaurus afvikles på samme måde som vores tidligere forestilling Generalforsamlingen, som blev afviklet i samarbejde med en lang række lokalområdet i kommunen der stillede et egnet sted og frivillige til rådighed for afviklingen.

Borgerinddragelse med fantasifulde børn

Som noget nyt vil vi til Alt er en dinosaurus invitere nogle børnehaver og indskolinger i Hedensted Kommune, som gennem workshops med teatret skal hjælpe med at få idéer til teaterforestillingen.

Læs mere om forestillingen her

Se Tørring Folkeblads omtale af forestillingen her

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *