fbpx

Teater Jævn opretter et nyt nyhedsbrev

Det er nye tider for os det arrangerer forskellige kulturtilbud. Foredrag, koncert, teater og andre arrangementer er alle udskudt eller aflyst, og mange kulturinstitutioner, producenter og praktikere kigger langt efter regeringens hjælpepakker, for at sikre sig man kommer godt igennem Corona-krisen.

Hos Teater Jævn er vi i samme båd med andre. Vi har (heldigvis) kunnet udsætte to ugers visninger af vores nye musikalske fortælling En ven som mig, og har ind til videre kun måttet aflyse to andre arrangementer vi er med til at stå for. Vi skal nok klare os gennem perioden, og vores håb er, at alle de aktiviteter vi skulle have haft enten kan flyttes eller omformes til noget andet.

Dog ved vi allerede nu, at vi får noget vi skal indhente, så snart vi kan mødes igen. Vi har derfor oprettet nyhedsbrev for teatret, så vi kan dele nyt om arrangementer, forestillinger og måske også lidt mere om vores arbejde som teater.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Vi vil samtidig opfordre til, at I som kulturbrugere allerede nu begynder jer at glæde til det væld af tilbud, der vil komme fra alle landets kulturproducenter når Corona-karantænen er ovre. Vi har alle meget vi gerne vil indhente, dels for at vi kan bruge de folk vi allerede har engageret og dels for at komme ud med de mange spændende arrangementer vi allerede har planlagt.